Du kan se alle aktuelle aktiviteter på kartet. Aktivitetene er markert med ulike ikoner. Du kan også søke på andre adresser/steder enn der du befinner deg for å se hva som skjer der.

Du kan se hvor mange andre medlemmer som finnes i ditt nærområdet (du ser bare antallet, ikke hvem). Du kan kontakte disse gjennom å opprette en aktivitet/post.

For å lage en aktivitet eller en post må du først velge et sted på kartet. Informasjonen om den nye aktiviteten går så ut til alle i nærområdet rundt posisjonen.

Du kan lage en generell post eller du kan stille et spørsmål, anordne et mini-møte eller spørre om hjelp.  

Mini-møte
Når du lager et mini møte må du velge dato og tidspunkt. Her kan andre medlemmer «melde seg på» eller kommentere.


Spørsmål
Har du et spørsmål som er lokalt forankret?  Eller kanskje et spørsmål om et sted du skal til? Da kan du søke opp stedet på kartet slik at spørsmålet går ut til dem som er i nærheten.


 

Hjelp
Du kan spørre andre medlemmer i nærområdet om hjelp. Da lager du en hjelpe-forespørsel.


Generell post
Hvis du ikke kan kategorisere din post så kan du lage en generell post. Kanskje du bare vil si din mening eller fortelle noe viktig til andre medlemmer?

SIKKERHET & INSTILLINGER

Anonymitet
I Juvo kan du som medlem være helt anonym. Du velger selv hvilken informasjon du vil dele.  Din posisjon vises heller ikke til noen andre en deg selv.

 

Varsler
Du får varsler om aktiviteter du har laget får svar, og om aktiviteter du har svart på. Du kan også få varsler om alle aktiviteter i ditt nærområdet. Du velger selv størrelsen på området og har alltid mulighet til å slå av og på varsler på telefonen. 

 

Du kan logge inn i Juvo hvis du er registrert av din organisasjon. (Dette skjer via en integrasjon til medlemssystemet eller import)

Juvo krever ingen personlig informasjon unntatt din

e-postadresse, og den er ikke synlig for noen andre enn deg.

Du kan legge til en avatar/profilbilde, velge et brukernavn og skrive noen ord om hvem du er. Dette er det som er synlig for andre medlemmer

Jeg trenger hjelp fra noen i samme situasjon

Jeg vil hjelpe

men kan ikke

forplikte

meg til noe

Jeg vil ikke at noen

skal vite at det er

jeg som stiller

dette spørsmål

KART & AKTIVITETER